Osta liput / Tickets

Timo Tolkki & Granite Heart

Timo Tolkki tunnetaan parhaiten Stratovariuksen entisenä kitaristina, lauluntekijänä ja tuottajana. Stratovariuksen jälkeen Tolkki on perustanut mm. kaksi bändiä, Revolution Renaissaince ja Symfonia, jotka ovat sittemmin hajonneet.

Tolkin tunnetuimpiin säveltämiin ja tuottamiin kappaleisiin kuuluu mm. Black Diamond, Hunting High and Low, sekä Destiny.

Vuonna 2011 Guitar World Manazine julkaisi artikkelin, jossa Tolkki oli mainittu maailman kaikkien aikojen top 50 nopeimpien kitaristien joukossa.

Sairaustapauksen vuoksi alunperin sovitun Visions of Siilinjärven korvaa Granite Heart, vuonna 2016 perustettu viisihenkinen rock-kokoonpano Varpaisjärveltä Pohjois-Savosta. 

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus tunnetaan uniikista raskaan rokin soundistaan.

Yhtye perustettiin vuonna 1996 ja se teki huikean kahdeksan vuotta kestäneen uran suomalaisen raskaan rokin estradilla. Seitsemästä albumista neljä on ylittänyt kulta- tai platinarajan, ja myöskin live-esiintymisten suosio oli ennennäkemätön. Kokoonpanon tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat esimerkiksi Nyt on mies!, Surupuku, Lumessakahlaajat, Rajaton rakkaus, Kylmä tila, Hyvä ihminen ja Suomi sata vuotta.

Supersonic

Supersonic on vuosien kokemuksella bilekansaa viihdyttävä monipuolinen coverbändi. Supersonic tarjoaa takuuvarmat bileet Suomen joka kolkassa suomirockilla sekä ulkomaisilla rock-, pop- ja discoklassikoilla, tämän päivän uusia hittejä unohtamatta. Bändin vahvuuksia ovat raudan kova ammattitaito, savolainen kiero huumori sekä taidokasta naiskauneutta tarjoileva solisti.

City-lehti jakoi bändille tunnustusta vuonna 2010 nimeämällä Supersonicin Kaupungin parhaaksi coverbändiksi.

Bändiä voi hyvällä omalla tunnolla luonnehtia luotettavaksi ja ennen kaikkea laadukkaaksi poppooksi, jolle onnistuneet keikat ja hyvä meininki ovat aina olleet sydämen asia!