koko kylän ROCk-festari siilinjärvellä 22.7.2023

.

Ohjelma ja keikkapaikka

Erja Lyytisen musiikillinen paletti on laaja. Hän yhdistää musiikissaan modernia ja vanhaa bluesia progressiivisiin sävyihin. Lyytinen on kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan, josta kertovat parhaan kitaristin tunnustus European Blues Awardseissa (2017), sekä toinen sija Total Guitar -lehden lukijaäänestyksessä 10 Maailman Parasta Kitaristia Nyt (2020).

Granite Heart on vuonna 2016 perustettu viisihenkinen rock-kokoonpano Varpaisjärveltä Pohjois-Savosta. Bändi soittaa southern -vaikutteista perinteistä hard rockia ja on työstänyt esikois-EP:tään viime vuoden aikana. Räväkän naissolistin luotsaama bändi on keikkaillut aktiivisesti vuodesta 2017 alkaen ja esiintynyt mm. Kuopiorockissa vuonna 2021 voitettuaan Kuopiorockin bändikilpailun sekä lämmitellyt Pelle Miljoonaa.

Gentle Savage julistaa melodisen riffi- / stadionrokin ilosanomaa tarjoillen keikoillaan hyvää groovea, tiukkaa sooloilua ja Tarzan tyyppisiä vokaali suorituksia.
Yhtyeen vuonna 2021 julkaistu ‘Midnight Waylay’ albumi on kerännyt erinomaisia arvioita maailmalla ja biiseistä löytyy diggailtavaa moneen makuun. Bändin motto on: ‘ Rock on parasta livenä’

Hullu Pappila soittaa genrerajoja rikkovaa mukaansa tempaavaa suomenkielistä pop- ja rockmusiikkia.

Aikataulu ja liput

17:00 Raivaussaha
18:00 Hullu Pappila
19:30 Granite Heart
21:00 Gentle Savage
22:30 Erja Lyytinen
24:00 KumpuRockin viralliset jatkot Old Foxissa

Liput 35 EUR Osta liput

Keikkapaikka ja info

KumpuRock järjestetään Siilinjärven keskustan parkkipaikalla festari teltassa (Siilifolkin teltta). Tapahtuma on esteetön ja suositusikäraja on 13 vuotta. Tapahtumasta voi ostaa juotavaa ja pientä syötävää. Anniskelualue K-18.

KumpuRock on yhteistyön tulos!

Tapahtuman toteutuksesta vastaa KumpuTuki ry. Tapahtuman toteutukseen osallistuu Siilifolk, paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä sekä Siilinjärven kunta ja monta ahkeraa sitoutunutta talkoolaista!

Menossa mukana

Siilinjärven kunta, PeeÄssä, Bitminer, POP Järvi-Suomi, Sakky, Kuopion Vesi, Yara, Tapojärvi, VS Ravintolat, Old Fox, SavoPrint, SiiliFolk, Silinjärven Teatteri.